Vlees bestellen

Na een goed leven breng ik een koe zelf naar een klein slachthuis in Druten. Ik vind het belangrijk dat ik ook in deze laatste fase van hun leven bij ze ben. Na de slacht krijgt het vlees net als vroeger de tijd om te rijpen.

De slager portioneert het vlees in porties voor twee personen. Ongekruid. Alleen de verse worst en de hamburgers worden gekruid met een zelf samengestelde kruidenmix. Deze heeft een laag zoutgehalte en is vrij van E-nummers, synthetische smaakversterkers en conserveringsmiddelen.

Ik help zelf mee met het vacuüm verpakken van de porties, waarna ze direct diep ingevroren worden, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Bezorgen doe ik persoonlijk op een moment waarop dat jou het beste uitkomt.

vlees bestellen Stan Bruijsten

Rundvleespakketten

Kennismaking pakket

Biefstuk / Entrecote / Wokvlees / Poulet -Hacheevlees / Rundergehakt / Runder verse worst

€ 34,95 voor twee personen (1e keer bestellen)

€ 38,95 voor twee personen (vanaf 2e keer bestellen)

 

Standaard rundvleespakket

 Biefstuk / Entrecote / Runderschnitzels / Wokvlees / Reepjesvlees / Poulet-Hacheevlees / Soepvlees aan een stuk / Magere stooflappen / Riblappen / Rundergehakt / Runder verse worst / Hamburgers / Tartaartjes

6 kilo voor € 109,95 / 12 kilo voor € 209,95

 

Luxe rundvleespakket

 Ossenhaas / Zijlende / Kogelbiefstuk / Entrecote / Ribeye

3 kilo € 109,95

 

Stoofvleespakket

Sucadelappen / Magere stooflappen / Schenkel / Soepvlees aan een stuk / Poulet-Hacheevlees / Riblappen

3 kilo € 51,95

 

Gehaktpakket

Rundergehakt / Runder verse worst / Hamburgers

3,5 kilo € 54,95

 

Luxe rundvlees

Prijs per kilo

Ossenhaas -  € 53,95
Zijlende -  € 39,95
Kogelbiefstuk -  € 32,95
Ribeye -  € 31,95
Staartstuk - €26,95
Bavette - €27,95

 

Bestellingen kunnen per mail worden doorgegeven. Bellen of appen kan ook:
06-37374936.

Een ei-abonnement afsluiten

Geniet een jaar lang van heerlijke eieren en ondersteun tegelijkertijd een kleinschalige, lokale, natuurinclusieve manier van landbouw. Met het ei-abonnement ben je verzekerd van lekkere eieren, die ook nog bomvol vitaminen zitten. Bij het ei-abonnement hoort ook een haantje. Die krijgt van mij een goed leven en wordt één keer per jaar als vlees meegeleverd in dit ei-abonnement. Dat klinkt misschien gek, maar is voor mij heel vanzelfsprekend: geen kip zonder haan. Dus ook geen ei zonder haan.

 

Wat zit er in het ei-abonnement?

    • 10 eieren per 2 weken, af te halen bij een van de afhaalpunten in Nijmegen, Wijchen, Malden, of bij mij op de boerderij in Nederasselt.
    • 1x per jaar het vlees van een haantje
    • Rondleiding op de boerderij

Met dit abonnement weet je precies waar de eieren die je eet vandaan komen. Eieren die niet alleen lekker, maar ook vol goede voedingsstoffen zitten. Dit abonnement is ook te combineren met mijn rundvlees. Kortom, goed vlees en lekkere eieren van lokaal gehouden dieren die zonder uitzondering een goed leven hebben gehad.

Je neemt zo samen met mij de verantwoording voor een natuurinclusieve manier van boeren.

 

Kies jij ook voor eerlijk vlees en overheerlijke eieren? Natuurlijk goed voor mens en dier? Bel of mail met mij, boer Stan, voor meer informatie en het afsluiten van een ei- en/of vlees abonnement.

stan@boerstan.nl
06 37374936