Vlees en eieren bestellen

Rundvlees en eieren bestellen kan door een mail te sturen naar stan@boerstan.nl. Zet in je mail of je voor het vlees of de eieren gaat, of misschien kies je wel voor allebei.

Kies je voor vlees geef dan aan welk rundvleespakket je wilt. Wil je het net wat anders dan in de pakketbeschrijvingen omschreven staat? Zet jouw specifieke wensen in je bericht, dan zorg ik dat het in orde komt. Vermeld in ieder geval je naam, e-mailadres en telefoonnummer zodat ik contact met je op kan nemen om een bezorgmoment af te spreken.

Bellen of appen kan ook.

RUNDVLEES PAKKETTEN

Kennismaking pakket

Biefstuk / Entrecote / Wokvlees / Poulet / Gehakt / Verse worst

Standaard rundvleespakket

Biefstuk / Entrecote / Schnitzels / Wokvlees / Reepjesvlees / Hacheevlees / Soepvlees aan een stuk / Magere stooflappen / Riblappen / Gehakt / Verse worst / Hamburgers / Tartaartjes

Luxe rundvleespakket

Ossenhaas / Zijlende / Kogelbiefstuk / Entrecote / Ribeye

Luxe vlees

ossenhaas, zijlende, kogelbiefstuk of ribeye apart te bestellen, per kilo, geportioneerd per twee of aan één stuk.

Stoofvlees pakket

Sucadelappen / Magere stooflappen / Schenkel / Soepvlees aan een stuk / Poulet / Riblappen

Gehaktpakket

Gehakt / Verse worst / Hamburgers

EI ABONNEMENT

Ei abonnement

10 eieren per 2 weken, af te halen bij een van de afhaalpunten in Nijmegen, Wijchen, Malden, of bij mij op de boerderij in Nederasselt.

1x per jaar het vlees van een haantje

Rondleiding op de boerderij

Fan van Stan en zijn manier van werken?

Deel je Stan's visie?

Deel deze dan vooral met vrienden, kennissen, collega's, familie en iedereen waarvan jij denkt dat ook zij een natuurlijke manier van boeren een warm hart toedragen en/of bewuster willen eten. De folders met daarop alle informatie zijn eenvoudig te downloaden via onderstaande knoppen.